About Me

Ani de zile mi-am căutat scopul, legenda personală. Am bătut la uși și….geamuri. Am pus de atâtea ori întrebarea: ‘’eu ce rol am în viața asta ?’’,  încât au început să apară mentorii.

Întâi a fost o carte, apoi au fost oameni pe care i-am studiat și le-am ‘’disecat’’  evoluția  că să înțeleg ce drive au.

Apoi a fost Gavriel, un om care m-a învățat că nu răspunsul este cel mai important, ci întrebarea; că nu există întrebare la care tu să nu ai deja răspunsul și că tot ce ai nevoie este să te întrebi neîncetat, să nu iei nimic că atare.

Îmi amintesc și acum : zi de zi scriam liste întregi cu ceea ce îmi place să fac. Orice. Scriam orice, până și faptul că îmi place să dorm. Îi dădeam voie mâinii să aștearnă pe hârtie tot ceea ce mintea mea liberă debita. Nimic nu era nepermis. Nimic nu era greșit.

Și apoi mă întrebam, cu răbdare, dacă vreuna dintre nebuniile mele ar putea aduce o schimbare în lume; dacă ar aduce un plus de valoare în viața celor cu care mă intersectez zi de zi.

Surpriza știi care este ? Pe lista asta interminabilă, yoga era printre ultimele.

Era pasiunea mea, însă nu mă vedeam vorbind despre asta în fața altora.

Visam să aduc schimbarea în lume, dar nu mă gândeam că uneori nu trebuie să schimbi o lege, un oraș, o țară, ci doar mentalitatea celor din jur.

Azi, iată-mă aici. Trăiesc fiecare moment la maxim și sunt recunoscătoare pentru toți oamenii pe care îi am în viața mea. 

Cine sunt ?

O femeie în continuă transformare, un shoshin cu mintea mereu curioasă, copil și mama, femeie și iubită, dar mai presus de toate, sunt cea care am visat să fiu și voi deveni ceea ce îmi doresc să fiu.

 

____________________________________________________________________________________________

Eu, în toate „ipostazele mele”, te întâmpin joi seara la studio, pe Calea Victoriei 206, la orele 19 :30.

Eu mă joc cu tine în parcul Herăstrău , pe iarbă (detalii despre program la telefon 0748849919).

Eu vin cu drag și emoție la tine pentru ședințe individuale atunci când mă primești în lumea ta.

Mingea acum e în terenul tău: tu cine ești ?