Scrisoare către femeia cu inima sălbatică

Femeile-care-m-au-învățat-să-iubesc

Contopită cu natura, soarele îi îmbracă chipul în raze diafane. Atât de aproape încât o poți atinge și totuși atât de departe în lumea ei, cedează puțin câte puțin în fața puterii universului, cu chipul scăldat într-un zâmbet.
Acesta este o scrisoare către voi. Femei cu inima sălbatică, îndrăgostite de soare și păduri. Femei care ați refuzat în viață să pășiți pe drumul ușor și ați ales căi neștiute de nimeni pentru că ați crezut în puterea voastră și în ceva mai bun.

Femei care ne forțați pe noi, bărbații, să ne confruntăm cu cele mai ascunse temeri ale noastre, ca să ne luați de mână apoi și să ne ghidați ușor spre lumină.
Femei care nu se tem să iubească și să primească iubire. Femei care au învățat să spargă tiparele și să se accepte.

Acestea sunt rânduri de recunoștință pentru voi, cele a căror îmbrățișare ne șterge încruntarea de pe frunte și ne faceți să vă sorbim privirea mereu și mereu, până când simțim că sufletele noastre s-au contopit.

Va mulțumim femei cu inima sălbatică, că ne învățați să iubim cu curaj, să descoperim tandrețea în brațele voastre și cât de necuprinsă este dragostea. Atât de necuprinsă, de nedescris și de infinită precum universul însuși.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s